سیر سیاه تبریز
قیمت سیر سیاه دکتر بیز + تولید آذر 1403 قوطی و پاکتی
حضور مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان در این خوراکی باعث شده است تا سیر سیاه در شادابی پوست و سلامت رودهها و تنظیم سوخت و ساز بدن نیز بسیار موثر باشد. سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می شود کمک می کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه می تواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند. سطح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه ممکن است با کاهش استرس اکسیداتیو که با التهاب و اختلال عملکرد متابولیک مرتبط است، از کاهش وزن حمایت کند. با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه میتواند به بدن در پردازش موثرتر چربیها کمک کند.
در واقع آلیسین یک ترکیب سولفوری طبیعی میباشد و خواص آنتی بیوتیک بسیار زیادی دارد. سیر سیاه نوعی سیر کهنه شده است که از طریق فرآیند تخمیر تولید میشود که شامل قرار دادن پیازهای سیر تازه در معرض حرارت کنترل شده (حدود 60 تا 90 درجه سانتی گراد) و رطوبت (80 تا 90 درصد) برای چند هفته است. در طی این فرآیند، سیر تحت یک واکنش خاص قرار میگیرد که حبههای آن را به بافتی تیره، نرم و کمی چسبنده تبدیل میکند و در عین حال طعمی شیرین و تند شبیه ملاس یا سرکه بالزامیک به آن میدهد. مصرف آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار توصیه می شود و قیمت سیر سیاه نسبت به نوع سفید آن قیمت بیشتری دارد و متقاضیان زیادی را جذب خود کرده است. فروشگاه اینترنتی بیزما با هدف شفافیت و تامین کالای با کیفیت در حوزه سلامت و زیبایی در ایران و از بین بردن هزینههای اضافی خرید راه اندازی شد. پس از سالها و با تکیه بر اعتماد و رهنمود مشتریان گرامی توانسته ایم بستر ارائه محصولات بهداشت، سلامت و زیبایی و کالای دیجیتال را در کنار بهترین قیمت و ارسال سریع در سراسر ایران ایجاد کنیم.
سیر هایی که در اندازه درشت و دارای ظاهری زیبا و بدون لک و خراب شدگی هستند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و همین کیفیت بالا باعث افزایش نرخ آن می گردد. جالب است بدانید که این سیر در مقایسه با سیر خام PH پایینتری دارد و کمی خاصیت اسیدی بیشتری دارد. این محصول توسط دستگاههایی بسیار گران قیمت به مدت ۳۰ روز در دمان ۱۷۰ درجه نگهداری می شود تا بو و مزه تندی آن ازبین برود و مصرف آن آسان شود. در فروشگاه سلام عطار میتوانید محصولات دکتربیز را ب تخفیف و فیمت مناسب مشاهده و خریداری کنید. در واقع در پاسخ سوال سیر سیاه برای چی خوبه؟ میتوان پاسخهای بسیار طولانی در نظر گرفت. برای اینکه از صحت مطالب اشاره شده در این مقاله اطمینان حاصل کنید، میتوانید همین حالا عبارت Black garlic benefits را در موتورهای جستجوگر سرچ کنید و با مقالات علمی و مستندگونه مواجه شوید.
تمامی قندها و اسید آمینههای مهم و ضروری که در سیر وجود دارد، در سیر سیاه با غلظت چند برابری موجود است. نحوه خرید نیز میتواند بر روی قیمت این کالا تاثیر بگذرد اگر این محصول به صورت حضوری خریداری شود به دلیل وجود واسطه ها با افزایش قیمت مواجه است پس بهتر است. اگر قصد ورزش کردن دارید به شما پیشنهاد میکنم که از سیر سیاه در نوشابه یا آبمیوه خود استفاده کنید و با این کار به انرژی زایی بدن خود کمک نمایید.
برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود.
بنابراین باید سیر سیاه را از جایی بخریم که از تاریخ انقضای آن مطمئن باشیم و بدانیم که سیر سیاه قبل از خرید در فریزر نگهداری میشده و فرصت کافی برای مصرف داشته باشیم. محصولات سیر سیاه که معمولا مدت زیادی در دست فروشنده های واسط در دمای اتاق نگهداری شده اند احتمالا یا سریع تر فاسد می شوند یا مواد نگهدارنده دارند که در مورد مصرف آن ها باید احتیاط کنیم. سیر سیاه دارای طبع گرمی است و استفاده از آن برای افرادی که مزاج سرد دارند گزینه حائز اهمیتی است و فرد می تواند با استفاده از این کالا مزاج خود را تنظیم کند. سیر سیاه خاصیت رقیق کنندگی خون را دارد به همین دلیل استفاده از این کالا می تواند فشار خون را کنترل کند و از بروز سکته قلبی ممانعت نماید.
این نکته را در نظر بگیرید که با افزایش دما (بیشتر از ۸۰ درجه) باعث سیر طعم شیرین خود را از دست میدهد زیرا هیدروکسی متیل فورفورال در حین فرآیند تخمیر افزایش پیدا میکند و قند موجود در سیر را تجزیه میکند. در حالت کلی میتوان گفت که کیفیت سیر سیاه به دمای تخمیر و رطوبت محیط بستگی دارد. بهترین زمان مصرف سیر سیاه دکتر بیز برای ورزشکاران، قبل از تمرینات ورزشی می باشد. این نکته را به خاطر داشته باشید که مصرف بیش از اندازه سیر سیاه می تواند منجر به مشکلات گوارشی گردد.
توجه کنید که بهتر است تا 6 ماه سیاه خریداری شده را مصرف کنید، زیرا پس از 8 ماه ترکیبات موثر و فعال موجود در سیر تجزیه شده و این درمانگر بیبو، خواص خود را از دست میدهد. این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد و طعم ملایم تر و شیرین تری دارد. با این حال، برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی خفیفی را تجربه کنند، به خصوص اگر آن را در مقادیر زیاد مصرف کنند. به عنوان مثال، سیر سیاه ترکیباتی مانند آلیسین را دارد که گاهی اوقات میتواند منجر به ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز یا ناراحتی معده، به ویژه در افرادی شود که معده حساس دارند. کسانی که مستعد رفلاکس اسید هستند نیز ممکن است متوجه افزایش علائم شوند، زیرا گاهی اوقات سیر میتواند اسفنکتر تحتانی مری را شل کند و به اسید معده اجازه دهد تا بالا برود.
حبه سیر سیاه
سیر سیاه حساسیت زاست
سیر سیاه حکیم زمانی
خواص سیر سیاه
سير سياه خواص
سیر سیاه خرید
سیر سیاه خواص ان
سیر سیاه خواصش
سیر سیاه خانگی
سیر سیاه خشک